( 10 فناوری برتر ) ۳G Broadband

( 10 فناوری برتر ) ۳G Broadband

درباره سایت
در پنجاه سال گذشته بروز تحولات گسترده در زمينه كامپيوتر و ارتباطات، تغييرات عمده اي را در عرصه هاي متفاوت حيات بشري به دنبال داشته است. انسان همواره از فناوري استفاده نموده و كارنامه حيات بشري مملو از ابداع فناوري هاي اطلاعات و ارتباطات كه از آنان به عنوان فناوريهاي جديد و يا عالي، ياد مي شود بيشترين تاثير را در حيات بشري داشته اند. پس میتوان از فناوری به عنوان فناوری روز استفاده کرد و آن را پذیرفت.

( 10 فناوری برتر ) ۳G Broadband
بازدید : 91

 

این فناوری برای نخستین بار در انگلستان پای به عرصه وجود نهاد و افراد بسیاری را برای انجام امور کاری و حتی اجرای بازی به خود وابسته کرد، هرچند هیچ یک از این افراد کاملا شیفته این فناوری نشدند اما این تکنولوژی از جمله پیشرفت‌های عظیم صورت گرفته در این عرصه بود.
پیش از معرفی این فناوری، استفاده از اینترنت از طریق ابزارهای سیار به هیچ وجه قابل قیاس با روش‌های امروزی نبود. در آن زمان اینترنت به عنوان روشی غیرعادی و تا حدودی عجیب و غریب برای اطلاع از قیمت بازارهای بورس و امتیاز تیم‌های فوتبال مورد استفاده قرار می‌گرفت و وقتی در همایش‌ها و سمینارها سخن از فرصت‌های تجاری ایجاد شده توسط اینترنت همراه به میان می‌آمد، حاضرین در این جلسات چندان هم جدی به این قضیه نگاه نمی‌کردند و این موضوع برایشان مضحک جلوه می‌کرد.
نخستین شبکه ۳G پیش‌ تجاری در سال ۲۰۰۱ میلادی، توسط کمپانی NTT DoCoMo و در ژاپن راه‌اندازی شد. هرچند استفاده جهانی از این شبکه بیش از حد انتظار به طول انجامید، اما سرانجام استفاده از شبکه ۳G در میان تمامی مردم دنیا باب شد و در سال ۲۰۰۳ میلادی بیش از ۲۰۰ نفر از اقصی نقاط جهان به این شبکه متصل شدند. در این میان برخی از گوشی‌های موبایل خود استفاده کردند و برخی نیز از دیگر ابزارهای سیار برای این کار بهره بردند. اما نکته مهم در این‌باره آن است که این رقم زمانی به دست آمد که هنوز خبری از نسل اول آی‌فون به میان نبود (این گوشی در سال ۲۰۰۷ میلادی وارد بازار شد) و با ورود خود استفاده از نمایشگرهای لمسی را در دیگر ابزارهای جدید باب کرد، اما در آن زمان آی‌فون یک گوشی نسل دوم ۲G بود و هنوز قابلیت استفاده از شبکه‌ ۳G را نداشت.
شرکت‌های مخابراتی انگلیسی که میلیاردها پوند را صرف خریداری از شبکه‌ ۳G کرده بودند، بازار ابزارهای سیار را بسیار پرمنفعت یافتند و رفته‌رفته به این سمت متمایل شدند. با گذشت زمان استفاده از گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها آنچنان در میان شهروندان انگلیسی متداول گشت که دیگر شبکه ۳G هم آن‌ها را راضی نمی‌کرد و کاسه صبر این کاربران برای راه‌اندازی شبکه ۴G لبریز شد.
شبکه ۳G همچنان دارای نقایصی است و استفاده از آن هم هزینه بالایی دارد، هرچند با استفاده از این شبکه کاربران می‌توانند از طریق ابزارهای همراه خود به جهان مجازی دست پیدا کنند و دیگر نیازی به اتصال از خانه و یا محیط کار نخواهد بود، به همین دلیل فناوری مذکور، دستیابی به پیشرفت‌های عظیم را در حوزه ابزارهای سیار با سرعت بیشتری ممکن ساخت. به لطف آن دیگر کنفرانس‌ها و نشست‌های طولانی مدت برایتان ملال آور نخواهد بود و می‌توانید تنها با در اختیار داشتن یک تبلت، کانال مورد علاقه خود را مشاهده نمایید.



نویسنده :
تاریخ : سه شنبه 5 دی 1396 ساعت : 17:40
برچسب ها : ,
مطالب مرتبط
    نظرات
    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه:







     کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید  کلیک کنید و لذت ببرید